Фотограф и художник Ивона Кръстанова

За мен

Всеки път,когато някой ме попита с какво се занимавам, не знам дали да му кажа, че съм фотограф , художник или дизайнер, тъй като обожавам всяка една от сферите, с които се занимавам.
Моята страст, от както се помня е рисуването, а голямата ми любов от няколко години е фотографията.
За мен да снимам не е само да пресъздам как изглежда човек, а да уловя истинската му същност и енергия.

Аз се старая хората пред апарата ми да се чувстват добре, когато снимам някого, той се превръща в най-красивият и специален човек за мен.
Искам всеки, който съм снимала, не само да е доволен от кадрите, но и от цялостното преживяване и да има приказни спомени от фотосесията ни.
Мога да ви предложа фотозаснемане на вашите неповторими събития – сватби, кръщенета, абитуриентски балове, детски рожден ден, партита. А също така и без специален повод може да си подарите едно уникално преживяване – индивидуална фотосесия, със семейството ви, на децата ви или …

О, особено децата! Винаги са изключително зареждащи за мен – с искрената си усмивка, струящи с неподправена емоция, нежност и любов.
Освен стандартна фотография, заснемането на арт фотосесии е нещо много любимо за мен – нестандартно и различно!

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност