Общи права

Съгласно Закона за авторското право, авторските права върху снимките, заснети от фотографите принадлежат на тях. В тази връзка снимките заснети от мен са предназначени за лично ползване и цел и можете да ги публикувате в свои лични галерии. Те не могат да бъдат използвани с рекламна цел. Ако желаете да използвате снимките си за реклама това може да се осъществи срещу договаряне на съответните условия и цени с мен. Ако желаете да участвате с тях в конкурси, можете да го направите като напишете кой е автора или да използвате снимки с мое лого на тях (които получавате след фотосесиите).

  • Фотографът не пази заснетите кадри след определения срок за обработка. След този срок,ако не сте се възползвали от правото си да бъдат обработени избраните от вас кадри, фотографът ще ги обработи според обявените цени в използвания от вас вариант на фотозаснемане.
  • Видове обработка, която получавате , в зависимост от избрания вариант:
  • Базова обработка – корекция на цветовете и констраста, изсветляване, затъмняване на кадъра или негови части, изостряне на снимката, сатурация, подходящо кадриране, махане на пъпки и белези.
  • High-end обработка-цветови корекции, премахване на тъмните кръгове под очите, махане на отблясъци от очила, редактиране на текстурата на кожата, изглаждане на обемите на лицето, изглаждане на кожата, Dodge and Burn, избелване на зъбите, коригиране на двойна брадичка – от 10 до 15 лв. в зависимост от сложността на обработката.
  • Фотомонтаж, смяна на фона,смяна на лица на хора, махане и слагане на хора на снимката, вталяване, корекция на лице и различни части на тялото – цената варира от 10 до 30 лева за кадър !

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност